Lazy Sunday

De eerstvolgende Workshop “Lazy Sunday “ zal in mei / juni 2023 worden aangeboden.

Deze “Lazy Sunday” staat in het teken van heerlijk ontspannen de dag beginnen met Mindfulness meditaties en wordt afgewisseld met Yoga.  Gun jezelf deze ‘Lazy Sunday’ simpelweg omdat je het verdient. Weer in contact komen met jezelf, geeft je helderheid en duidelijkheid! Er ontstaan weer nieuwe ideeën en inzichten. Of misschien vind je het simpelweg fijn om de week heerlijk ontspannen te beginnen.

De inloop is vanaf 9:50 zodat wij om 10:00 uur gaan beginnen. Na de introductie begint Josty Kistemaker, Mindfulness trainer, een Mindfulness Meditatie en dit wordt vervolgd door een Yoga sessie van Yoga docent Daniëlle Keun.

Er is een korte pauze van 11:30 tot 12:00 uur. Water en thee met iets lekkers staat voor u klaar.

Om 12:00 uur gaan wij verder met Ademhalingsoefeningen, ook wel Pranayama genoemd, onder begeleiding van Daniëlle en er wordt afgesloten met een Mindfulness meditatie onder leiding van Josty.

De ochtend wordt afgesloten met een kop thee waarna je ontspannen en vol van ruimte je dag weer kunt vervolgen.

De kosten voor deze ochtend zijn 30 euro per persoon. Je kunt je aanmelden voor deze workshop “Lazy Sunday”, door een mail te sturen naar jostyfransen@hotmail.com of te bellen met 06-48810813

Understand that you will always have one person
upon whom you can depend__yourself.

[Sonya Fiedman]