Alleen de ziel die liefheeft,
is gelukkig.

T-Point Coaching

Mijn naam is Josty Kistemaker-Fransen. Vraagstukken van mensen triggeren mij. Adviezen werken voor een korte tijd, maar ik wil meer aan de medemens kunnen geven. Door coaching heb ik ontdekt dat mensen in hun diepere verlangens kunnen kijken en vervolgens in beweging komen om hun doelen te bereiken. Mijn passie is mensen ondersteunen en uitdagen zodat ze [weer] effectief, positief en plezierig kunnen functioneren vanuit persoonlijke kracht.
In 2006 heb ik de opleiding tot coach gevolgd bij de Coaching Academie International. Vanuit mijn werk heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden en coachen van anderen. Ik werk met verschillende coachingsmodellen, daarnaast ben ik bekend met het gebruik van creatieve werkvormen en oefeningen.

Omdat ik merk dat de laatste jaren veel mensen stress ervaren heb ik mij verdiept in Mindfulness. Een wetenschappelijk bewezen methodiek die door John Kabat-Zinn is opgezet. Hij deed onderzoek naar de interactie tussen lichaam en geest en naar de toepassing van aandachtstraining voor mensen met chronische pijn en stressgerelateerde klachten. In 2018 heb ik bij het Centum Voor Mindfulness in Amsterdam de opleiding voor mindfulness trainer gevolgd, met als hoofddocent Rob Brandsma.

In 2021 heb ik de opleiding tot NLP Practitioner Coach gevolgd bij Rutney Sluis in Rotterdam en in november 2022 heb ik de opleiding tot NLP Master Coach afgerond.
In maart 2022 was ik opleidingscoach bij de opleiding NLP Practitioner bij SluisNLP.


Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u dat coachen uw organistatie of leven ontwikkelt?
Door contact op te nemen, kunnen wij samen kijken hoe dit eruit ziet.

Ik kijk er naar uit om u te ontmoeten !